Design van toen. Kwaliteit van nu.

Stalen deuren: tijdloos

Stalen deuren: wellicht doen ze u denken aan vroeger of kent u ze van (oude) openbare gebouwen en fabrieken. Stalen deuren werden vooral vroeger veel toegepast omdat ze enerzijds veel lichtinval gaven en anderzijds onverwoestbaar waren.

Sinds een aantal jaren is de stalen deur weer helemaal terug en zien we ze steeds vaker. En dat is niet voor niets. Stalen deuren geven uw huis een fantastische uitstraling. Daarnaast zorgen stalen deuren met glas voor veel licht in de ruimtes en kunt u de ruimtes ook goed van elkaar scheiden. En ja, ze zijn ook nog eens onverwoestbaar.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw woning? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag vrijblijvend!

Neem contact op
Stalen deuren 2
Stalen Deuren Dubbel

Stalen deuren passen overal

Het mooie van stalen deuren is dat ze overal passen. Of uw inrichting nu landelijk, modern of industrieel is, onze ontwerpers maken graag een passend design voor uw woning.

Door onze jarenlange ervaring en omdat we alles zelf ontwerpen en produceren, kunnen we ieder gewenst model voor u maken.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Of wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Download dan onze brochure.

Download onze brochure
Laat u vrijblijvend adviseren door één van onze specialisten. We helpen u graag!

Mogelijkheden

De mogelijkheden met stalen deuren zijn eindeloos. We kunnen (bijna) alles maken. Er zijn veel verschillende soorten stalen deuren, hieronder een beknopte uitleg van een aantal verschillende deuren die wij kunnen maken:

Stalen tussendeur

Dit is misschien wel de bekendste variant, een mooie stalen deur welke helemaal naar uw wens gemaakt wordt.  Twee, drie of zelfs vier vlaks zijn prima mogelijk en geven een erg luxe uitstraling aan de deur.  Vanwege de vele mogelijkheden voor deze deuren raden wij aan om een –geheel vrijblijvend- afspraak te maken. Dan kan 1 van onze adviseurs u alle mogelijkheden toelichten.

Stalen schuifdeur

Deze deur heeft een erg robuuste uitstraling en erg geschikt voor een klassiekere of juist robuuste inrichting van uw woning. Het bijzondere aan de schuifdeur is dat deze geen gebruik maakt van standaard scharnieren, maar deze deur schuift opzij om zo een opening te creeeren. Dit is een absolute eyecatcher in ieder interieur.

Stalen ensuite deur

Stalen Ensuite deuren worden steeds meer gebruikt in moderne woningen, door zijwanden toe te passen met glazen vlakken blijft de woning zijn natuurlijke licht (doorval/doorschijning oid) behouden, in tegenstelling tot traditionele houten ensuite deuren met een kast ombouw. De stalen ensuite deur is een moderne room-devider  welke ontzettend veel sfeer aan uw woning geeft.