Unieke & robuuste tafels.

Tafels op maat

Naast stalen deuren maken we ook eettafels op maat waarbij de combinatie tussen hout en staal centraal staat. Iedere tafel die wij maken is uniek: u vindt er dus geen tweede van!

Omdat we onze tafels volledig ontwerpen op basis van uw wensen, kunnen we er voor zorgen dat deze perfect aansluit op de rest van uw woning. Wat voor tafel dit ook is.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wat inspiratie op doen? Scroll dan even naar beneden voor de verschillende voorbeelden die we hebben verzameld. Of vraag direct een offerte op op basis van een voorbeeld:

Offerte
Grote eettafel
grote tafel

Staal & Hout: een prachtige combinatie

Bij onze op maat gemaakte tafels draait het naast functionaliteit ook vooral om sfeer en warmte. Door hout en staal te combineren, ontstaat er een unieke uitstraling.

We maken alleen gebruik van duurzame houtsoorten en door het gebruik van hout is geen enkele tafel hetzelfde. We helpen u graag met uw droomtafel. Of dit nu op basis van een voorbeeld is of volledig op maat ontworpen: wij kunnen het maken.

U kunt hieronder een aantal voorbeelden vinden ter inspiratie, maar een eigen voorbeeld of eigen ontwerp mag natuurlijk ook! Vraag gewoon vrijblijvend een offerte aan:

Offerte
Laat u vrijblijvend adviseren door één van onze specialisten. We helpen u graag!